Zema tauku satura pārtikas produkti ir bīstami sirdij, un alus ir noderīgs zobiem: atklājumi par pārtiku, kas jūs pārsteigs.
Sarkanvīns palīdz gremošanai labāk nekā kefīrs. Mēs runājam par jaunāko starptautisko zinātnieku pētījumu par neparedzētām produktu īpašībām
Lasīt arī: Ātrās frizūras: oriģinālas idejas 5 minūtēs
Nesamaziniet tauku saturu
Amerikāņu diētas asociācija katru gadu organizē ikgadēju starptautisku konferenci par uzturu un pārtikas produktiem Bostonā. Šī ļoti solīdā notikuma rezultāts pagājušā gada beigās bija zinātnieku spriedums: produkti ar zemu tauku saturu var nopietni apdraudēt sirds un asinsvadu sistēmu. Proti, pastāvīgi lietojot šādu ēdienu, samazinās asinsvadu elastīgums, asins recēšanas spiediens un miokarda tonuss.
Konferences runātāji aicināja ārstiem ieteikt pacientiem nelietot uzturā bez tauku produktus, bet gan lietot parasto ēdienu ar normālu tauku saturu.
Turpini lasīt nākamā lapā…